четвъртък, 4 юни 2009 г.

Коментар за: Евок Севок — главен редактор, Минижурнал ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ — бр. 3 / 2009 г.

Евок Севок — главен редактор, Минижурнал ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ — бр. 3 / 2009 г.
http://www.grosnipelikani.net/modules.php?name=News&file=article&sid=526

2 коментара:

  1. Аман от урни, пълни с празни обещания!
    По Вапцарав:
    Тззи побълтарена Европа, простете, не е моя...

    По Вазов:
    Отнийде взорът надежда не види...

    ОтговорИзтриване
  2. СЕКРЕТНО (публикувано от Минчо Спасов - председател на вътрешната парламентарна комисия - http://spassovm.parliament.bg/?p=347)

    "В избирателния си район Ямбол съм, но вчера секретарката ми от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ми се обади, че се е получило предложение от МВР.
    Там подробно се мотивирало как изискването за съдебно разрешение при ползването на телефонни разпечатки и интернет трафик спъвало работата на МВР и затова разкриваемостта на престъпленията куцала. Нищо ново под слънцето- същите мотиви, които пречеха на кривата ракета да лети в космоса бяха изтъкнати при дебата за чл. 251 от ЗЕС. Но има нов много интересен нюанс: МОТИВИТЕ НА ЗАКОНОПРОЕКТА СА С ГРИФ ‘СЕКРЕТНО’.
    Втори мандат в парламента не бях виждал засекретен законопроект. Но може би аз не съм достатъчно опитен и не знам такава парламентарна практика.
    Може би тя прикрива не някаква държавна тайна, а срама, че отново се повдига въпрос за нарушаването на елементарни човешки права- битка, която загубиха, но очевидно искат реванш.
    От нас - гласоподавателите на изборите, зависи дали ще го имат."

    ОтговорИзтриване