вторник, 24 февруари 2009 г.

Коментари за: Евгени Илиев, София днес

Евгени Илиев, София днес
http://www.grosnipelikani.net/modules.php?name=News&file=article&sid=450

3 коментара:

  1. Ей, Шестак! Твоето завръщане е блага вест за нас. Вдигаме тост за теб! Идиотите от Безмозъчния тръст те поздравяват!

    Завръщай се по-често, приятелю - не само като поет, но и като критик. Че оредяха нещо нашите критици - а ние без критици сме като жена без силиконови цици.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, името ми е Евгени Илиев и пиша този коментар поради едно любопитство, породено броя на оценките, които получава тази моя публикация. До момента имам 8 публикации в сайта, но само тази има цели 21 оценки. Другите имат по 3-4 оценки. При това изглежда, че има някой, който много държи тази публикация да има ниска оценка. Признавам, че от любопитство дори веднъж сам си дадох една висока оценка, за да видя дали ще има реакция. На следващия ден вече бях получил още една ниска и средната оценка отново стана 3 и нещо. Въпреки, че съм суетен мъж, не държа чак толкова много конкретно на тази оценка. По скоро ми е интересна тази настойчивост и много моля, ако не е прекален проблем, тя да ми бъде обяснена. Надявам се, че стихотворението ми не е обидило някого.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей Шестак, виждам, че си се регистрирал в коментарния блог със стария си ник - evgeny6. Така шестицата в името ти е станала непоклатима. Време е тези, които развалят оценките ти, да разберат, че си ги изиграл! Ха-ха!

    Сега сериозно: оценката ти в момента е 3.70. Това означава, че настойчивостта, с която хората оценяват твоето произведение, е двустранна: гласува се не само против него, но и за него. Ти пишеш, че като си си сложил висока оценка, на следващия ден някой я е намалил. Сгрешил си, Шестак, трябвало е да си сложиш слаба оценка и тогава щеше да видиш как на следващия ден някой щеше да ти я повиши. Хе-хе!

    Сега вече наистина сериозно: броят на гласувалите е голям, защото твоите доброжелатели не позволяват на зложелателите да съсипят напълно оценката ти. Шестак, ти имаш много приятели при пеликаните. Кои са зложелателите? Аз ти гарантирам, че това не са хора от сайта. Грозни пеликани не означава грозни нрави. Надявам се, че вече си го разбрал. Храня известни надежди, че и Мери Лупата го е проумяла - май трябваше още в началото да ви светна по онзи въпрос, който така ви развълнува, но реших да се позабавлявам с вас. Ей, Шестак, славни времена бяха това, дай пак да си заживеем, както преди - ти, аз и Мери Лупата - във виртуалния свят на глупостта.

    Сега, ама вече наистина сериозно: ти си талантлив поет и когато някой ти сложи слаба оценка, каквато ти бяха сложили в началото, значи човекът е злонамерен. Има куп причини един човек да бъде злонамерен в интернет. Дори не е нужно да има лошо отношение към теб самия. Познавам един редактор на литературен сайт, който не е на себе си, откакто скромните, достойни и талантливи Грозни пеликани получиха наградата „Христо Г. Данов“. Която той трепетно чакаше! И още чака. Хах! Съсипа се от яд, горкият, а нали знаеш, че в яда си човек върши всякакви глупости. Колко ли има като него. Затова, ако някой иска да направи света по-добър, трябва да дава наградите на завистливите, а не на добрите.

    Наслука, Шестак! С удоволствие ще прочета нещо ново от теб.

    ОтговорИзтриване